به گزارش ایبنا، شیخ مصطفی عبدالرحمان عبداله چهارشنبه در بازدید از ظرفیتهای تجاری و مسافربری بندر آبادان اظهار کرد: در تلاش هستیم تا مبادلات تجاری با استان خوزستان را افزایش دهیم.
وی افزود: بندر آبادان به واسطه نزدیکی با کشور عراق یک ظرفیت بزرگ برای توسعه صادرات و همچنین ترانزیت کالا است و سعی داریم از این فرصت برای رشد مبادلات بین ۲ کشور استفاده کنیم.
عبدالرحمان عبداله ادامه داد: با وجود فاصله زیاد بین اقلیم کردستان عراق و آبادان، اما این بندر از طریق بندر "واصلیه عراق" به بنادر بصره نزدیک است که زمینه تسهیل تجارت با ایران را فراهم میکند.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیتهای بنادر آبادان برای تجار اقلیم کردستان تشریح خواهد شد تصریح کرد: آشنایی فعالان اقتصادی با ظرفیتهای خوزستان در ادامه همکاریهای اقتصادی ایران و عراق، تاثیر مستقیمی دارد.
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان در این دیدار گفت: شرایط سفرهای دریایی و مبادلات تجاری از طریق بندر آبادان با عراق بیش از هر زمان دیگری مهیا و آماده شده است
کامبیز مالکیزاده افزود: بندر آبادان در فاصله حدود یک مایلی بندر واصلیه واقع در سیبه عراق در مدت زمان کمتر از ۱۰ دقیقه آمادگی پذیرش و تردد مسافران و زائران است.
وی اظهار کرد: یک پست اسکله مسافری، یک سالن مسافری مجهز به سیستم سرمایشی، شبکه اینترنت و اتوماسیون با ظرفیت ۲۰۰ نفر آماده بهره برداری و ارائه خدمات است.
مالکیزاده افزود:بندر آبادان در مرکز شهر واقع است و گردشگران عراقی به محض ورود به بندر آبادان، به مرکز شهر و بازار آن دسترسی پیدا میکنند.
وی اظهار کرد: توسعه تجارت از طریق بندر واصلیه عراق به تصمیمات مسئولان عراقی مربوط میشود و به محض اعطای مجوز فعالیت به بندر واصلیه، مبادلات تجاری از این طریق با بندر آبادان آغاز میشود.
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت:بندر اروندکنار و بندر چویبده ۲ بندر تابع آبادان هستند که از نظر تجهیزات عملیاتی، اسکله و محیط عملیاتی آماده افزایش تخلیه و بارگیری را دارند.
شهرستان آبادان دارای سه بندر در شهرهای اروندکنار، چویبده و آبادان است.
منبع: ایرنا